El proper diumenge 1 de març de 2020 a la Porta del Comerç de Cal Rosal, es celebrarà la I Jornada gastronòmica i producte de proximitat de la Caça i La Tòfona del Berguedà.
PROGRAMA
A les 9h Obertura del recinte i esmorzar popular (fins a les 11h)
A les 10h Xerrada "Caça i gastronomia" a càrrec del Dr. Santiago Lavín,
catedràtic de la facultat de veterinària (UAB)
A les 11h Xerrada "El conreu de la tòfona negra, una oportunitat per al
desenvolupament rural." A càrrec de Dani Oliach del Centre
Tecnològic Forestal de Catalunya
A les 12h Show cooking a càrrec del Restaurant La Cabana de Berga
membre de l'Associació d'Hostaleria i Turisme del Berguedà
A les 13h Tast gastronòmic a càrrec d'Hostaleria i Turisme del Berguedà
Recordeu que fins al 31 de març podeu trobar plats de caça i tòfona als restaurants de la comarca